Dasar Privasi

1. Penggunaan Kandungan Laman

Chipsmall

Laman web berhak untuk menafsirkan kandungan laman web ini dan kandungan laman web ini hanya untuk kegunaan peribadi anda. Kandungan yang terdapat dalam hak cipta dan pemberitahuan hak milik lain, anda harus dihormati dan salinannya akan disimpan. Sekiranya kandungan laman web tanpa pernyataan yang betul, tidak bermaksud bahawa laman web tersebut tidak mempunyai hak, tidak bermaksud laman web tersebut tidak menuntut hak, dan anda harus menghormati prinsip niat baik dan kepentingan kandungan yang sah untuk penggunaan yang sah. Anda mungkin tidak boleh mengubahsuai, menyalin, mempamerkan secara terbuka, menerbitkan atau mengedarkan bahan tersebut atau menggunakannya untuk tujuan awam atau komersial. Melarang mana-mana bahan ini untuk laman web lain atau media cetak atau persekitaran komputer rangkaian lain. Kandungan di laman web ini dan mengedit bentuk perlindungan undang-undang oleh undang-undang hak cipta, penggunaan yang tidak dibenarkan mungkin merupakan hak cipta, tanda dagang dan hak undang-undang lain. Sekiranya anda tidak menerima atau melanggar Syarat ini, kebenaran anda untuk menggunakan laman web akan ditamatkan secara automatik dan anda mesti segera memusnahkan sebarang bahan yang dimuat turun atau dicetak.

 

2. Laman web penyebaran maklumat

Ketersediaan kandungan di laman web ini tanpa sebarang bentuk jaminan. Tidak menjamin ketepatan dan kelengkapan mutlak. Tempat dalam produk, teknologi, program, harga dan peruntukan akan berubah tanpa pemberitahuan. Kandungan laman web ini mungkin telah tamat tempoh, Chipsmall. Tidak ada komitmen untuk memperbaruinya. Pelepasan maklumat yang berkuasa mungkin di tempat anda masih tidak dapat mendapatkan produk, proses atau perkhidmatan, anda boleh melamar ke kontak dan pengedar Chipsmall Business.

 

3. Penyerahan Pengguna

Sebagai tambahan kepada peruntukan privasi, selain daripada itu, anda menghantar atau menghantar apa-apa bahan ke laman web ini, atau maklumat hubungan (selepas ini secara kolektif disebut sebagai maklumat) akan dianggap tidak rahsia dan tidak dimiliki. Penggunaan laman web ini oleh anda tidak akan melanggar undang-undang, peraturan dan moral awam, tidak ke atau dari surat atau menghantar apa-apa bahan yang menyalahi undang-undang, mengancam, memfitnah, memfitnah, cabul, lucah atau lain-lain. Sekiranya orang mempunyai kandungan dan pengaruh maklumat terdapat bukti amaran atau keberatan ke laman web ini sila hapus mesej atau penggantungan tanpa had maklumat penyemak imbas Web, tanpa perlu mendapat persetujuan terlebih dahulu, tidak ada kewajiban untuk menghantar notis, keadaannya serius, laman web ini dapat dilepaskan dari pengguna.

 

4. Pengguna menukar kandungan

Chipsmall hidup untuk memantau atau meninjau pengguna untuk menghantar atau mengirim mesej atau berkomunikasi semata-mata dengan satu sama lain maklumat dalam bidang tanggungjawab apa pun, termasuk tetapi tidak terhad kepada ruang sembang, Forum Chipsmall atau forum pengguna lain, dan pertukaran kandungan apa pun. Untuk kandungan pertukaran tersebut tidak memikul tanggungjawab, tidak kira sama ada menimbulkan fitnah, privasi, kekaburan, atau masalah lain. Chipsmall yang disimpan apabila didapati dihapus dianggap sebagai kandungan yang kasar, memfitnah, cabul, atau tidak pantas, tepat untuk maklumat .

 

5. Tempat untuk memuat turun perisian untuk digunakan

Sekiranya anda memuat turun perisian dari penggunaan perisian untuk mematuhi perjanjian lesen perisian untuk membawa semua syarat lesen perisian. Apabila anda membaca dan menerima perjanjian lesen perisian sebelum peruntukan mungkin tidak memuat turun atau memasang perisian.

 

6. Pautan ke laman web pihak ketiga

Pautan laman web ke laman web pihak ketiga hanya sebagai kemudahan untuk anda. Sekiranya anda menggunakan pautan ini, anda akan meninggalkan laman web ini. Chipsmall Belum meninjau laman web pihak ketiga, laman web ini dan kandungannya tidak dikawal, tanpa tanggungjawab. Sekiranya anda membuat keputusan untuk mengakses sebarang pautan ke laman web pihak ketiga, kemungkinan akibat dan risiko yang ditanggung oleh anda sendiri.

 

7. Had Liabiliti

Chipsmall dan pembekalnya atau pihak ketiga yang disebutkan tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan (termasuk tetapi tidak terhad kepada kehilangan keuntungan, kehilangan data atau gangguan perniagaan yang disebabkan oleh kerosakan), sama ada kerosakan tersebut adalah penggunaan wajar, atau tidak dapat menggunakan Laman Web, dan pautan laman web ke laman web mana pun atau maklumat yang terkandung dalam laman web tersebut disebabkan, dan tanpa mengira sama ada mereka mempunyai kontrak, siksaan atau asas undang-undang lain terlebih dahulu dan ini adalah kerosakan boleh berlaku nasihat. Sekiranya anda menggunakan laman web ini sebagai hasil daripada maklumat atau data yang diperlukan untuk penyelenggaraan, pembaikan atau pembetulan peralatan, anda harus sedar bahawa mereka sendiri mesti menanggung semua kos yang timbul daripadanya.Chipsmall Sekiranya berlaku situasi berikut tanpa tanggungjawab: penghantaran maklumat oleh penyedia perkhidmatan rangkaian (Chipsmall. Dan orang yang diberi kuasa) selain daripada yang dimulakan; penghantaran maklumat, penghalaan, penyambungan dan penyimpanan disediakan oleh proses teknikal automatik yang diperlukan, pemilihan penyedia perkhidmatan rangkaian maklumat ; sebagai tambahan kepada keperluan tindak balas automatik yang lain, penyedia perkhidmatan rangkaian tidak memilih penyedia dan penerima maklumat ini; sistem penyedia perkhidmatan rangkaian atau perantara rangkaian atau penyimpanan sementara salinan maklumat borang, dalam keadaan biasa, bukan orang selain penerima yang dimaksudkan menerima waktu yang dikhaskan tidak lebih lama daripada penerima yang dimaksudkan untuk memberikan akses ke transmisi maklumat, penghalaan atau dengan menyambung ke waktu yang wajar; melalui sistem atau rangkaian penghantaran kandungan maklumat secara utuh.

 

8. Prinsip umum

Chipsmall boleh mengubah syarat ini pada bila-bila masa. Anda harus mengunjungi halaman ini untuk memahami syarat-syarat semasa, kerana syarat-syarat ini berkait rapat dengan anda. Peruntukan tertentu dari syarat-syarat ini mungkin terdapat di beberapa halaman dengan pemberitahuan undang-undang atau syarat yang diganti dengan jelas.

Maklum balas

Kami menghargai penglibatan anda dengan produk dan perkhidmatan Chipsmall. Pendapat anda penting bagi kami! Sila luangkan sedikit masa untuk melengkapkan borang di bawah. Maklum balas berharga anda memastikan bahawa kami secara konsisten memberikan perkhidmatan luar biasa yang anda layak. Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada perjalanan kami ke arah kecemerlangan.