Who We Are

Chipsmall Terhad
Unit Pengarah Shenzhen Electronic Chamber of Commerce
1,000 meter persegi

Chipsmall Limited terdiri daripada pasukan profesional dengan kepakaran rata-rata lebih dari 10 tahun dalam pengedaran komponen elektronik. Berpusat di Hongkong, kami telah menjalin hubungan perniagaan yang kukuh dan saling menguntungkan dengan pelanggan dari, Eropah, Amerika dan Asia selatan, menyediakan komponen yang usang dan sukar ditemui untuk memenuhi keperluan khusus mereka.

Dengan prinsip \"Bahagian Berkualiti, Keutamaan Pelanggan, Operasi Jujur, dan Layanan yang Berperhatian\", perniagaan kami lebih mengutamakan pengedaran komponen elektronik. Kad talian yang kami uruskan merangkumi Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight dan Freescale. Produk utama terdiri daripada IC, Modul, Potentiometer, IC Socket, Relay, Connector. Bahagian kami meliputi aplikasi seperti kawasan komersial, perindustrian, dan automotif.

Kami menantikan hubungan perniagaan dengan anda dan berharap dapat memberikan perkhidmatan dan penyelesaian terbaik kepada anda. Mari kita menjadikan dunia yang lebih baik untuk industri kita!

Sejarah Pembangunan
"Kami sedang mengalami era perkembangan teknologi yang pesat, dan kami mempunyai keistimewaan untuk mengambil bahagian sebagai saksi sebagai salah satu daripada mereka."
2004
Penubuhan

Syarikat itu ditubuhkan di Shenzhen

2014
Pengumpulan

Di Munich Electronics Fair, pasukan jualan untuk merebut pasaran elektronik antarabangsa

2019
Terobosan

Memperoleh sijil kelayakan perusahaan berteknologi tinggi kebangsaan

2020
Pembangunan

Lulus pensijilan sistem kualiti IS09001

2021
Melompat

Perolehan syarikat mencapai 200 juta yuan

2022
Penciptaan

Pejabat Hong Kong telah ditubuhkan.

2023
Inovasi

Lulus pensijilan ESD dan pensijilan AS9120B.

Pensijilan

ESD

Chipsmall Pusat Pemeriksaan Kualiti memenuhi keperluan pelepasan elektrostatik untuk produk elektrik dan elektronik yang mematuhi piawaian ANSI/ESD S20.20.

AS9120B

Chipsmall meningkatkan keselamatan dan kebolehpercayaan produk seperti bahan dan komponen aeroangkasa untuk memenuhi keperluan pelanggan dalam industri aeroangkasa.

ISO14001

Kami telah memperoleh pensijilan sistem pengurusan alam sekitar dan komited untuk mewujudkan perniagaan hijau.

ISO9001

Kami mengikuti sistem pengurusan kualiti ISO9001 untuk menyediakan pelanggan dengan komponen elektronik yang boleh dipercayai.

D&B

Kami telah diperakui oleh Dun & Bradstreet untuk mewujudkan imej yang baik dalam persekitaran perniagaan rangkaian dan meningkatkan kebolehpercayaan dan kepercayaan pelanggan yang berpotensi.

Kekuatan kita
Reputasi yang hebat dalam kualiti

Hanya menyediakan komponen elektronik yang asli dan sahih, berhenti semua bahagian yang diperbaharui, palsu dan cacat, dan telah memenangi reputasi yang baik dari banyak pelanggan.

Proses kawalan kualiti yang ketat

Kami telah menubuhkan makmal ujian QC dan sentiasa mendesak meletakkan kualiti komponen di tempat pertama, kadar pulangan daripada pelanggan kurang daripada 0.22%, yang jauh lebih rendah daripada purata industri.

Saluran rantaian bekalan yang sempurna

Dengan saluran perolehan global kami yang luas, dan rizab inventori, kami yakin menyediakan komponen elektronik berkualiti tinggi secara global yang kos efektif dan dalam masa yang singkat kepada pelanggan kami.

Melaksanakan piawaian ISO sepenuhnya

Kami mengambil "IDEA-STD-1010B" sebagai standard pemeriksaan kualiti, dan beroperasi dengan ketat mengikut AS9120, ESD, ISO9001, ISO14001 dan sistem standard antarabangsa yang lain.

Budaya korporat
Berorientasikan orang

Menyediakan pekerja dengan platform pembelajaran dan komunikasi yang baik dan saluran promosi yang adil dan telus untuk membantu mereka berkembang.

Mengejar kecemerlangan

Untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk unggul yang memenuhi keperluan mereka dan melebihi jangkaan mereka.Kecemerlangan, itulah standard kami.

Berorientasikan hasil

Untuk menyediakan semua orang, termasuk pelanggan, pekerja, dan juga rakan kongsi perniagaan, dengan peluang untuk mencipta dan merealisasikan impian mereka.

Pelanggan-pertama

Memenuhi keperluan pelanggan, menyediakan pelanggan dengan produk yang paling diperlukan dan perkhidmatan yang memuaskan, dan menghabiskan 200% usaha kami untuk berusaha untuk kepuasan pelanggan 100%.

Aktiviti syarikat
2023 Electronic Industry Chain Summit Co-hosted by Chipsmall Achieved a Great Success
2022 Annual Meeting & Outstanding Employee Award Ceremony
On Mid-Autumn Festival, Chipsmall sent mooncakes to our employees, wishing that they could share mooncakes with their families and enjoy the wonderful time together.
The Spring Festival holiday is over, Chipsmall has prepared a welcome lucky money for everyone!
Chipsmall organized employees to have an outing in spring, which not only relaxed themselves, but also promoted the relationship between colleagues.
Chipsmall led employees to support farmers and agriculture spontaneously, selling agricultural products in impoverished mountainous areas.
In order to relieve the work pressure of employees and enhance team cohesion in the fast-pace and high-intensity work, Chipsmall held a wonderful team building activity.
Intent to celebrate Chipsmall's 17th anniversary, we arranged a holiday trip for employees.
Chipsmall held a baseball activity recently. Employees learned baseball shooting skills during a relaxed and pleasant environment.
Secretary Wu Xiaofeng presented the flag to Chipsmall's CEO, Lim, the captain of the Public Service
In January, 2024, Chipsmall relocated to a brand new office nearly 1200 square meters. With new office facilities, we are able to provide better servicenew office

Maklum balas

Kami menghargai penglibatan anda dengan produk dan perkhidmatan Chipsmall. Pendapat anda penting bagi kami! Sila luangkan sedikit masa untuk melengkapkan borang di bawah. Maklum balas berharga anda memastikan bahawa kami secara konsisten memberikan perkhidmatan luar biasa yang anda layak. Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada perjalanan kami ke arah kecemerlangan.