Terma penghantaran

Pemberian dan peruntukan

Kaedah pengangkutan

Chipsmall menawarkan mod pengangkutan yang berbeza: kami dapat membantu anda menghantar bungkusan melalui kurier persekutuan, DHL, UPS, TNT, EMS atau cara lain yang anda suka. Semua. Anda boleh memilih perkhidmatan logistik anda. Sekiranya terdapat usaha sama penghantaran khusus, syarikat itu. Pada masa yang sama, kaedah penghantaran yang menerima permintaan pelanggan.
 

kos penghantaran:

  • Kos penghantaran bergantung pada ukuran, berat dan tujuan bungkusan. Kami mempunyai hubungan perniagaan jangka panjang dengan Federal Courier dan DHL. Kami akan melakukan yang terbaik untuk memberi anda harga kurier termurah. Untuk keselamatan pembungkusan anda, kami akan diinsuranskan untuk bungkusan besar.
  • Pesanan yang diterima melebihi $ 10,000 akan dihantar secara percuma ke seluruh dunia melalui DHL / FedEx. Sekiranya jumlah keseluruhan kurang dari $ 10 juta, DHL / Fax akan berharga $ 60- $ 10.100 bergantung pada berat / ukuran. Meningkatkan tambang.
  • Operator biasanya menyediakan akaun dalam talian untuk menguruskan kargo anda, walaupun dengan ciri yang lebih maju.
  • Kami mematuhi semua dasar dan peraturan eksport. Beberapa produk mungkin dikenakan sekatan ITAR, dan sekatan eksport boleh menyebabkan tarikh penghantaran lebih awal.

Masa dan destinasi penghantaran

Kami akan menghantar barang dalam masa 1-2 hari dari tarikh semua muatan tiba di gudang kami.

  • Hari bekerja kami adalah dari Isnin hingga Jumaat, tidak termasuk Sabtu, Ahad dan cuti.
  • Waktu penghantaran bergantung pada kaedah dan tujuan penghantaran. Duti, cukai dan caj lain adalah tanggungjawab penerima. Oleh kerana kos kami hanya merangkumi kos penghantaran bungkusan, hubungi pejabat kastam anda untuk mengira kemungkinan kos.
 

Ini adalah jadual penghantaran dari gudang kami ke destinasi anda. Sila rujuk pihak anda.

  Asia Amerika Utara Eropah Timur Tengah Amerika Selatan Afrika
DHL 2-4 hari 3-4 hari 3-5 hari 3-6 hari 3-5 hari 4-6 hari
IP FedEx 2-4 hari 3-4 hari 4-5 hari 3-6 hari 4-6 hari 4-6 hari
 

Waktu penghantaran dan penghantaran dikira dalam hari bekerja dari Isnin hingga Jumaat. Untuk percutian utama seperti Krismas, sila beri masa penghantaran tambahan. Dalam kes khas ini, kami diingatkan akan kemungkinan penundaan. Negara-negara yang tidak dapat dikirim kerana kebijakan: Afghanistan, Republik Afrika Tengah, Pantai Gading, Republik Demokratik Kongo, Republik Rakyat Demokratik Korea, Komanwel Eritrea, Republik Lebanon, Liberia, Republik Demokratik Somalia, Republik Sudan. Sila hubungi [email protected] untuk maklumat penghantaran.

Our terms of service is based on law of U.K.

Maklum balas

Kami menghargai penglibatan anda dengan produk dan perkhidmatan Chipsmall. Pendapat anda penting bagi kami! Sila luangkan sedikit masa untuk melengkapkan borang di bawah. Maklum balas berharga anda memastikan bahawa kami secara konsisten memberikan perkhidmatan luar biasa yang anda layak. Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada perjalanan kami ke arah kecemerlangan.