Chipsmall X-Ray Inspection for Electronic Components Is Opening Now

Harga promosi seperti di bawah
Kuantiti / harga
Sekeping 1
US $10.00
Sekeping ke -2
US $5.00
Sekeping ke -3
US $5.00
Sekeping ke -4
US $5.00
···
···
Penghantaran gambar sinar-X
Dalam 2 jam selepas penerimaan komponen.
Pembayaran
PayPal Sebelum Penghantaran Gambar

*Harga pecahan adalah untuk bahagian yang sama, tetapi boleh menjadi kod batch yang berbeza.

** Harga kami tidak termasuk kos penghantaran.

Perkhidmatan nilai tambah

Pangkalan data gambar sinar-X kami mempunyai lebih daripada 150k + keping gambar untuk komponen dari sumber yang dipercayai.Analisis mengenai pematuhan atau ketidaktentuan

boleh disediakan jika kita mempunyai bahagian dalam pangkalan data kami.Secara tambahan AS $ 5/sekeping terpakai untuk perkhidmatan ini.

Sampel gambar sinar-X
Sila hubungi jualan anda untuk maklumat lanjut.
Apa itu Pemeriksaan X-Ray

Pemeriksaan sinar-X adalah menggunakan teknologi pengimejan sinar-X untuk mendapatkan struktur dalaman objek ujian, dan kemudian perhatikan maklumat dalaman objek ujian tanpa melanggar objek ujian.

Ia digunakan terutamanya untuk penghakiman keaslian dan analisis kegagalan komponen.Ia adalah kaedah yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk penghakiman keaslian cip dan analisis dan pengesanan kesalahan.

Peranan x-ray

Teknologi pengesanan sinar-X mempunyai kelebihan kelajuan cepat, tidak merosakkan dan kos rendah dalam pengesanan kesahihan cip.

Pengesanan Kegagalan Chip:

Melalui gambar X-ray, secara visual memerhatikan kecacatan dalaman, mengelupas, pecah, lompang, dan lain-lain cip, dan membantu dalam menilai kegagalan cip.

Penghakiman Keaslian Chip:

Keaslian boleh dinilai dengan membandingkan bingkai, bijirin, wayar plumbum dan unsur-unsur lain dalam gambarajah sinar-X bahagian ujian dengan cip standard;

Pangkalan data sinar-X

Dalam Ujian Penghakiman Keaslian Chip, adalah perlu untuk membandingkan imej X-ray sekeping ujian dengan imej sinar-X cip standard asal untuk menentukan keasliannya.Dengan bantuan pangkalan data imej cip Chipsmall X-ray, ia menjimatkan kos masa dan tempoh kerja untuk perusahaan untuk membeli imej perbandingan sampel, dan menyedari pengurangan kos dan peningkatan kecekapan.

Chipsmall Pangkalan data imej cip sinar-X, semua sampel dibeli dari ejen asal, kebolehpercayaan yang tinggi, liputan luas, pertanyaan mudah, selamat datang untuk pengalaman!

Maklum balas

Kami menghargai penglibatan anda dengan produk dan perkhidmatan Chipsmall. Pendapat anda penting bagi kami! Sila luangkan sedikit masa untuk melengkapkan borang di bawah. Maklum balas berharga anda memastikan bahawa kami secara konsisten memberikan perkhidmatan luar biasa yang anda layak. Terima kasih kerana menjadi sebahagian daripada perjalanan kami ke arah kecemerlangan.