Tentang kita

Chipsmall Limited terdiri daripada pasukan profesional dengan kepakaran rata-rata lebih dari 10 tahun dalam pengedaran komponen elektronik. Berpusat di Hongkong, kami telah menjalin hubungan perniagaan yang kukuh dan saling menguntungkan dengan pelanggan dari, Eropah, Amerika dan Asia selatan, menyediakan komponen yang usang dan sukar ditemui untuk memenuhi keperluan khusus mereka.

Dengan prinsip \"Bahagian Berkualiti, Keutamaan Pelanggan, Operasi Jujur, dan Layanan yang Berperhatian\", perniagaan kami lebih mengutamakan pengedaran komponen elektronik. Kad talian yang kami uruskan merangkumi Microchip, ALPS, ROHM, Xilinx, Pulse, ON, Everlight dan Freescale. Produk utama terdiri daripada IC, Modul, Potentiometer, IC Socket, Relay, Connector. Bahagian kami meliputi aplikasi seperti kawasan komersial, perindustrian, dan automotif.

Kami menantikan hubungan perniagaan dengan anda dan berharap dapat memberikan perkhidmatan dan penyelesaian terbaik kepada anda. Mari kita menjadikan dunia yang lebih baik untuk industri kita!

Tembok Budaya

Jabatan Pembelian

Pasukan Jualan Luar Negara

Pasukan Jualan Luar Negara dan Dalam Negeri

Bilik mesyuarat